Logo

Knihy plné emocí

Jak jsem se nenaučila řídit a jiné příběhy

Jak jsem se nenaučila řídit a jiné příběhy

Knížka pro radost

Kovaříková Blanka

Retro příběhy, které pobaví a dojmou. Autorka vám prozradí, čím okouzloval její tatínek řeznice a zelinářky, jak vám může zděděné telefonní číslo změnit identitu, proč jí Karel Gott podepsal kapesník nebo co jí ukázal Arnošt Lustig ve svém nuselském příbytku. Společně prozkoumáte tajemství spolku vyšehradské kočičky i návod k použití vnuka. Více >

Tištěná kniha 254 Kč 299 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Další informace

O knize

Příběhy, které pobaví a dojmou. Autorka vám prozradí, čím okouzloval její tatínek řeznice a zelinářky, jak vám zdědené telefonní číslo změní identitu, proč jí Karel Gott podepsal kapesník nebo co jí ukázal Arnošt Lustig ve svém nuselském příbytku. Společně prozkoumáte zákulisí tajemství spolku vyšehradské kočičiky i návod k použití vlastního vnuka.
Knize nechybí jemný humor a čich na úsměvné každodenní situace. Pokud si chcete odpočinout od dnešního uspěchaného světa a na chvíli si odskočit do poklidné pražské atmosféry 60. let, dozvědět se, jak se žije s diagnózou knihomol nebo najít zaručený způsob, jak nezhubnout v tramvaji, sáhněte po knížce plné jemného humoru i dobré nálady. Knihu doprovázejí nostalgické fotografie Jovana Dezorta. 

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 144×205, 184 stran
Datum vydání: 2. 10. 2024
ISBN: 978-80-271-5566-8

Novinky